Sain juuri analysoitavaksi kuvan kaveriltani Outilta!
anal1.jpg

Ylimmäisen eli punaisen taideteoksen kulttuurihistoriaa en osaa arvioida joten jätän sen analysoimatta.
Oikealla oleva keltainen on sanomaltaan selvä; 420. Kaikki eivät välttämättä tiedä mihin kyseinen numerosarja viittaa joten kerron tässä. Kannabiskulttuurissa 420 tarkoittaa ns. blaze it -ilmiötä jolloin klo 4:20 eli Suomen aikaa klo 16.20 tai miksei silloin aamuyölläkin poltettaisi sauhut.
Kuitenkin käsittääkseni kyseessä on se että työntekijät aikoinaan pääsivät töistä klo 4/16 (aikavyöhykkeen/ajanmerkinnän mukaan) ja 20 minuuttia myöhemmin saivat pössytellä kotonaan jos oli se 20 minuutin kotimatka tehtaalta. En tiedä mutta tässä käsityksessä olen.
Mutta ei muuta kuin 420 kaikille vaan!
Stay strong taas on jopa ihan hyvin tehty. Tai ainakin melkein.
Stay strong on sellainen lause jota aika usein ex-narkomaanit käyttävät joten voisin liittää sen tuohon 420-sotkuun. En sano pössyttelijöitä narkomaaneiksi enkä viihdekäyttäjiäkään mutta vahva nistiviba näistä kuitenkin tulee.
Eihän tässä toki minua tarvittu analysoimaan koska aika helppo jo päätellä, mutta jos nyt vielä vähän kyökkipsykoloidaan niin luulen että asialla on ollut nuoret, maksimissaan parikymppiset pojat. Tosin kyseessä Laukaa niin mistäs sitä tietää mutta kuitenkin. Olen melko varma että kyseessä on teinipoikien ilkivalta.
NEXT!